Opgaver

Glarmester Madsen og Virum Vinduesservice kan klare så godt som alle opgaver inden for arbejde med glas, private eller kommercielle opgaver. Glarmester Madsen arbejder såvel for den private husstand, som for virksomheder og offentlige institutioner.

Nedenfor kan man se eksempler på den type opgaver som vi kan håndtere, men vi hører gerne fra enhver med opgaver, som ikke lige falder ind under kategorierne.

OpgaverBilleder
Leverer og udfører arbejde på alt inden for termo- og energiruder. Udskifter punkterede termoruder eller energiforbedrer hele boligen. Funktionsruder som f. eks. kan være støjdæmpende, brandbeskyttende eller solafskærmende og endda selvrengørende glas. Vi kan levere råglas eller ornamentglas. Vi leverer alt inden for arbejde med ruder til private, virksomheder og institutioner. Ingen opgave er for lille eller stor.
Glasdøre, glasvægge og spejle i alle afskygninger. Vi kan levere alle typer glas og hjælper gerne med løsninger til baderum, køkkener og hele boligen eller arbejdspladsen. Glasvæg til badet i stedet for badeforhæng, glashylder eller spejle og vi færdiggør alt med beslag. Mulighederne og variationerne er nærmest utallige. Tag kontakt til os for at få vores bud på en løsning.
Udskiftning eller erstatning af butiksruder foretages hurtigt og effektivt. Har der været indbrud eller er skade opstået pga storm eller uheld, så rykker vi hurtigt ud med hjælp.

Vi har også stor erfaring med butiksindretning, hvor vi gerne hjælper til fra ide til udførelse. Skal butikken eller anden udstilling eller arbejdssted være ekstra spændende, så kontakt os.
Alt i indramning, om det er gamle billeder, en fodboldtrøje eller andet spændende til hjemmet eller som gave.

Vi kan benytte de fleste materialer og arbejder efter aftale med kundens ønsker. Om det er træ- eller alurammer, svæverammer eller opspænding på blindramme. Vi kan hjælpe med det hele, så kom forbi og hør os.