Partnere

Glarmester Madsen og Virum Vinduesservice tilbyder kvalitetsarbejde og derfor har vi også partnere som leverandører af varer med kvalitet. Det betyder vi kan tilbyde markedets bedste produkter. Nedenfor ses nogle af vores partnere og leverandørere.

PartnereBeskrivelseLogo
DormaKvalitetsprodukter inden for dørlukkere, tilbehør, synkroniserinsbeslag, svingdørshængsler, dørholdere, dørfjedre og elektro-magneter til branddøre. Varieret udvalg af automatiske skydedøre og automatik til hængslede døre, garagedøre- og porte, front betjeningsluger, radio sendere og modtagere samt diverse tilbehør.
PilkingtonNæsten 30.000 ansatte worldwide, etableret så tidligt som 1826 i England. Leverer bl. andet bygningsglas og glas til automobilindustrien. Opfandt og udviklede floatglas processen, som revolutionerede fremstillingen af planglas
ScanglasEn stor virksomhed, som kan levere alt inden for glas. Mere end 13.000 medarbejdere verden over i et netværk af glasforædlings- og glasdistributionsvirksomheder i bygningssektoren i Europa.
GlascomGlasgrossist som kan levere næsten alt inden for glas. Termoglas, energiruder, solskærmede ruder, brandruder, facadeløsninger og næsten alt tænkeligt og utænkeligt i glas.
JCNKvalitets skydedøre, skydelåse, glasvægge, beslag af glas, artikler til baderum og køkkener, diske og belysning m.m.